Activiteiten

Activiteiten

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit (ver)bouw- renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden en kleinschalige timmerwerkzaamheden aan onroerend goed uit.

Van Kampen Bouwbedrijf voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, nieuwbouw en onderhoud. Loodgieterswerk en metselwerk worden in eigen beheer uitgevoerd. Het werkgebied omvat de driehoek Rotterdam - Amsterdam en Utrecht. Voor diverse opdrachtgevers voeren wij vast onderhoud uit aan panden in deze regio.

Bouw- of verbouwplannen?


In overleg met ons bedrijf en/of een architect wordt een bouwplan opgesteld. Zo'n plan bestaat uit een ontwerp met tekeningen, werk- en materiaalomschrijvingen en, indien mogelijk, een constructieve uitwerking. Als dit plan compleet is, kunnen wij voor u de (ver)bouwkosten calculeren. Wij stellen voor u een overzichtelijke calculatie op. Na het (indien nodig) verlenen van een bouwvergunning door de gemeente kan er gestart worden met de uit te voeren werkzaamheden. Overigens hoeft niet elk (ver)bouwplan uitgewerkt te worden door een architect.

Voor kleine, overzichtelijke verbouwingen is het bouwtraject ook met ons voor te bereiden. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren en begeleiden naar een juiste keuze. Neemt u voor nadere informatie contact op met Marco Weijers (liefst per email) en hij kan u in een gesprek uitleggen wat de beste manier is om uw (ver)bouw- of nieuwbouwplan te realiseren. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.